Daily Archive: September 28, 2017

Sep 28

Општина Новаци дел од проектот „Добро владеење на општинската демократија и граѓанското учество на ниво на локална самоуправа“

Општина Новаци е вклучена во проектот „Добро владеење  на општинската демократија и граѓанското учество на ниво на локална самоуправа“  кој е поддржан од  грант на ЦИВИКА МОБИЛИТАС – проект на Швајцарската агенција за соработка и развој (СДЦ), претставен од Швајцарската амбасада во Република Македонија.

css.php