Daily Archive: September 1, 2017

Sep 01

Последни подготовки за стартот на новата учебна година2017/18 година

Новата учебна година започнува в понеделник на 4 септември а во општина Новаци веќе привршуваат последните подготовки околу средување на училиштата, дворните места и просториите за изведување на настава.

css.php