Daily Archive: August 16, 2017

Aug 16

Промовирана книгата „Црна точка“ од проф.д-р Даниела Андоновска -Трајковска

Во Младинскиот културен центар во Новаци во рамки на манифестацијата „Културно лето Новаци 2017“беше промовирана книгата „Црна точка“ од проф.д-р Даниела Андоновска -Трајковска. Книгата е составена од три циклуси „Точка“ , „Ортоми“ и „Плетенки“ , издавач е Друштво на писатели „Битолски книжевен круг“ Битола .

css.php