Daily Archive: August 14, 2017

Aug 14

Успешен музичко-театарски перформанс на Културно лето Новаци 2017

Публиката имаше можност да ужива во несекојдневен настан кој го реализираа дваесетина млади ентузијасти од Добромири .Искажуваме голема благодарност до родителите на учесниците во претставата, сите оние кои помогнаа да се оствари и реализира настанот, за масовната посетеност и за организаторот на настанот во Добромири, Малинка Атанасовска.

css.php