«

»

Jul 19

Повик Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП (Мултифункционално игралиште во с.д.Агларци)

ПОВИК ИЗГРАДБА НА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО ИГРАЛИШТЕ ВО С.Д.АГЛАРЦИ

НАЦИОНАЛНО КОНКУРЕНТНО НАДДАВАЊЕ ЗА ИЗВЕДБА НА ГРАДЕЖНИ РАБОТИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php