Daily Archive: July 17, 2017

Jul 17

Седумдневен летен детски камп во рамките на Културно лето Новаци 2017

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски денеска ги прими десеттината дечиња учесници во Летниот детски камп кој се одржува изминатите седум дена во просториите на Културно иновативниот клуб во рамките на Културно лето Новаци.

css.php