«

»

Jul 13

манастир „Св.Петар и Павле“ во с. Рапеш

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски со својата сопруга беа кумови на славата во манастирот „Св.Петар и Павле“ во с. Рапеш.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php