Daily Archive: July 13, 2017

Jul 13

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТ ____________________ ЈАВНА РАСПРАВА „Студија за оцена на влијанието врз животната средина за Интегриран систем за управување со цврст отпад (ИСУЦО)“ Пелагониски регион: Новаци, Битола, Прилеп и Ресен

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТ ____________________ ЈАВНА РАСПРАВА „Студија за оцена на влијанието врз животната средина за Интегриран систем за управување со цврст отпад (ИСУЦО)“ Пелагониски регион: Новаци, Битола, Прилеп и Ресен 25.07.2017 Општинска Сала – Општина Новаци На 25 Јули 2017 година во Општинската Сала на Општина Новаци, со почеток во 12:00h ќе се одржи Јавна …

Continue reading »

Jul 13

манастир „Св.Петар и Павле“ во с. Рапеш

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски со својата сопруга беа кумови на славата во манастирот „Св.Петар и Павле“ во с. Рапеш.

css.php