Daily Archive: July 11, 2017

Jul 11

„ Гоцеви денови “ во општина Новаци

Синоќа во дворот на општина Новаци се одржа манифестацијата „Гоцеви денови “. Оваа културна манифестација  ја организираше културно уметничкото друштво од Новаци.

css.php