Daily Archive: July 10, 2017

Jul 10

Со претставата „ Женско царство“ започна Културно лето Новаци 2017

Претставата „Женско Царство“ во изведба на Театар Колозови и актерите од македонските народни приказни, синоќа на летна сцена во дворот на општината им донесе радост и насмевки на присутните граѓани.

css.php