Daily Archive: July 5, 2017

Jul 05

Започнува Културно лето „Новаци 2017“

Во сабота 08 јули со театарската комична претстава „ Женско царство“ на театарот Колозови во дворот на општина Новаци ќе  започне манифестацијата „Културно лето Новаци 2017 “. Ова манифестација се одржува петта година по ред и е поддржана од општина Новаци.

css.php