Daily Archive: July 3, 2017

Jul 03

„Музичка програма за деца и млади“ во Општина Новаци

Со третиот музички семинар предводен од Ване Јовчев виртуоз и истакнат музичар , заврши проектот „Музичка програма за деца и млади“ во Општина Новаци. Овој проект е вториот дел од програмата за Граѓанско лидерство во општината Новаци „CLIMON II“ иницирана од Културно иновативниот клуб.

css.php