Daily Archive: June 30, 2017

Jun 30

Заврши четвртиот турнир во мал фудбал „Пеце Матичевски“ во Новаци

Тимот на ресторан Путник е победник на десетдневниот  турнир во мал фудбал „Пеце Матичевски“ кој се одржа во Новаци. Екипата на ресторан Путник беше подобра од противникот фудбалскиот тим Студио Крцко, а победниците за освоеното прво место добија парична награда, дипломи за учесниците и  победнички пехар кој им го врачи таткото на загинатиот бранител и …

Continue reading »

css.php