Daily Archive: June 27, 2017

Jun 27

Советот на општина Новаци ја одржа 67-мата седница

  Советот на општина Новаци ја одржа редовната 67-ма седница на која се разгледаа и усвоија околу триесеттина точки.Како и секогаш седницата започна со усвојување на записникот од претходната седница и продолжи со однапред утврдениот дневен ред.

css.php