Daily Archive: June 14, 2017

Jun 14

Отворен четвртиот меморијален турнир во мал фудбал „Пеце Матичевски“ во Новаци

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски свечено го отвори четвртиот по ред меморијален турнир во мал фудбал „Пеце Матичевски“ кој се одржува во Новаци.На турнирот учество зедоа 23 екипи а овој спортски настан че трае десеттина дена. Сите натпревари се одригруваат на новото повеќенаменско игралиште во Новаци.

css.php