Daily Archive: June 13, 2017

Jun 13

Градоначалникот Котевски оствари средба со претставници на Здружение Аналитика

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски оствари средба со претставници на Здружение Аналитика од Скопје кои работат во рамките на програмата за безбедност и меѓународна политика, проект “Мерки за градење на доверба помеѓу Грција и Македонија, поглед од граѓанското општество”. Проектот е финансиски поддржан од Министерството за Надворешни работи на Кралството Шведска.

css.php