Daily Archive: June 8, 2017

Jun 08

Комеморација по повод 100 години од Битката за Битола

Во организација на Француската амбасада од Скопје и Францускиот конзулат од Битола, денеска  се одржа церемонијата по повод 100 годишнината од Битката за Битола што се случи во Првата светска војна на 18 мај 1971 година.

css.php