Daily Archive: June 7, 2017

Jun 07

Резултати од конкурсот на фестивалот на детското творештво „Мост меѓу две срца“

Културно иновативниот клуб од Новаци ги објави резултатите од конкурсот на фестивалот за детско творештво „ Мост меѓу две срца“.

css.php