«

»

Jun 01

Хортикултурно уредување на дворот на општина Новаци

Хортикултурно уредување на дворот на општина Новаци со помош на вработените во ЈКП „Комунална хигиена“ Новаци.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php