Daily Archive: June 1, 2017

Jun 01

Градоначалникот Котевски на заеднички консултативен комитет во Брисел

Градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски заедно со неколку члена делегација номинирана од ЗЕЛС, присуствува на Денот на Проширувањето во Брисел во рамките на Заедничкиот консултативен комитет чиј што член е.

Jun 01

Хортикултурно уредување на дворот на општина Новаци

Хортикултурно уредување на дворот на општина Новаци со помош на вработените во ЈКП „Комунална хигиена“ Новаци.

css.php