Daily Archive: May 9, 2017

May 09

Словачки гости го развиваат алтернативниот туризам во Мариово

    Дваесетчлена делегација од градот Мартин од Словачка , вљубеници во off road авантурите денеска со осум џипови ја посетија општина Новаци, остварија средба со градоначалникот Лазар Kотевски и својата авантура ја продолжуваат низ Мариво.

css.php