Monthly Archive: May 2017

May 18

Асфалтирање на патниот правец Рапеш – Старавина

Според програмата на Владата на РМ продолжува асфалтирањето на патниот правец Рапеш – Старавина во Мариово.

May 09

Словачки гости го развиваат алтернативниот туризам во Мариово

    Дваесетчлена делегација од градот Мартин од Словачка , вљубеници во off road авантурите денеска со осум џипови ја посетија општина Новаци, остварија средба со градоначалникот Лазар Kотевски и својата авантура ја продолжуваат низ Мариво.

css.php