Daily Archive: April 28, 2017

Apr 28

Оддавање почит за жртвата кон татковината на загинатите во Вејце

Пред 16 години, на денешен ден, кај тетовското село Вејце, загинаа осумина припадници на специјалните сили на МВР. Покрај осуммина убиени, имаше и шестмина повредени.

css.php