Daily Archive: April 25, 2017

Apr 25

Фестивал на детско творештво „Мост меѓу две срца“ во Новаци

  Во салата на општина Новаци денеска се одржа  третиот по ред фестивал на детско творештво „Мост меѓу две срца“ . Фестивалот го одбележува светскиот ден на книгата и авторското право и има за цел да придонесе поттикнување и промовирање на детското творештво, креативно изразување гледано од детското срце и негова дисперзија и развој во …

Continue reading »

css.php