«

»

Apr 21

Асфалтирање на регионалниот пат Бач – Гермијан

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски денеска заедно со директорот на ЈП Македонија пат подружница Битола   направи увид во асфалтирањето на регионалниот пат Бач – Гермијан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php