Daily Archive: April 18, 2017

Apr 18

Советот на општина Новаци ja одржа 66-та седница

  Советот на општина Новаци веднаш по најголемиот христијански празник Велигден, ја одржа 66-тата седница . На денешниот дневен ред имаше околу триесеттина точки кои беа разгледани и одобрени.

css.php