Daily Archive: March 30, 2017

Mar 30

Општина Новаци прослави 21 годинa постоење

Општина Новаци денеска прослави 21 годинa  успешна работа и опстојување. Празнувањата започнаа со сoстанок со државната администрација, потоа се положи свежо цвеќе на гробот на загинатиот херој Пеце Матичевски родум од Новаци а загинат во конфликтот во 2001 година а потоа  се одржа и свечена седница на Советот. Отворен ден беше организиран  во општина Новаци …

Continue reading »

css.php