Daily Archive: March 29, 2017

Mar 29

Форум „Европски перспективи за локалната самоуправа“ во Битола

Која е улогата на локалната самоуправа во процесот на евроинтеграција, колку се користат ЕУ фондовите од страна на општините во Македонија, како фондовите можат да бидат искористени најдобро што можат со цел да придонесат кон локалниот развој – се дел од темите кои ќе бидат опфатени во рамките на форумот на тема „Европски перспективи за …

Continue reading »

css.php