Daily Archive: March 21, 2017

Mar 21

Делегација од Советот и општина Новаци на посета на збратимената хрвaтска општина Дуги Рат

Делегација на Советот и општина Новаци присуствуваше на прославата на Св.Јосип, свечената седница и денот на збратимената општина Дуги Рат, Хрватска, која прославуваше  24 години постоење.

css.php