Daily Archive: March 6, 2017

Mar 06

Советот на општина Новаци ја одржа 64-тата седница

  Советот на општина Новаци се состана по втор пат овој месец и ја одржа 64-тата седница на која се разгледаа десеттина точки на дневен ред.

css.php