Daily Archive: March 3, 2017

Mar 03

Француска делегација во општина Новаци

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски беше домаќин на гости од Република Франција: г-ѓа Едит Харзич одговорна за децентрализирана соработка со земјите од Балкан при Министерство за надворешни работи на Р.Франција и Себастиен Ботрo Бонтре, аташе за соработка при француската амабасада. Целта на посетата е да се направи увид околу досегашните активности но и да …

Continue reading »

css.php