Daily Archive: March 2, 2017

Mar 02

Ќе се отвора старски дом во општина Новаци

Градоначалникот на општина Новаци заедно со претседателката на ЗГ Организација на жени Битола Светлана Петковска одржаа прес конференција на која ги информираа медиумите за постапката за отворање на старски дом.

css.php