Daily Archive: February 28, 2017

Feb 28

Советот на општина Новаци ја одржа 63-тата седница

Советот на општина Новаци ја одржа63-тата седница на Совет на која се разгледуваа дваесеттина точки на дневен ред. Како и секогаш седницата започна со усвојување на записникот од претходната седница а потоа продолжи со разлгедување на остатаните точки.

css.php