Daily Archive: February 20, 2017

Feb 20

Лазар Котевски- добитник на награда ,,Инвестиции со трајни вредности” од страна на гледачите на ТВ Орбис

Викендов на манифестацијата Brand International во организација на ТВ Орбис, градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски ја доби наградата односно специјалното признание за реализирање на проекти од витално значење за жителите од страна на гледачите на оваа регионална телевизиска куќа.

css.php