Daily Archive: February 8, 2017

Feb 08

Општина Новаци го потшиша Меморандумот за соработка и учество во манифестацијата „ Македонија во ритамот на Европа“

Градоначалникот на општина Лазар Kотевски и Игор Карадаревиќ директор на манифестацијата „ Македонија во ритамот на Европа“ денеска го потпишаа овој документ со кој ја дефинираа понатамошната соработка и учество на оваа општина. Општина Новаци е еден од учесниците заедно со дваесет општини кои се избрани да бидат дел од оваа манифестација.

css.php