Daily Archive: January 31, 2017

Jan 31

Советот на општина Новаци ја одржа 62-рата седница

Советот на општина Новаци ја одржа 62-рата седница на која се разгледуваа околу триесеттина точки на дневен ред.

Jan 31

Во Новаци се слави Свети Атанасиј

  Сите патишта во Новаци денеска водат до црковниот  храм кој го носи името на Свети Атанасиј , светецот кој денеска се слави според календарот на Македонската православна црква.

css.php