Daily Archive: January 25, 2017

Jan 25

Прес конференција за планираните проекти за 2017 година и реализираните во 2016

Општина Новаци во изминатиот период работеше доста активно на сите полиња, ја исполнивме целата програма која ја ветивме на локалните избори пред 4 години, но направивме и многу повеќе од тоа. Но  2017 година ќе биде година на заокружување на значајни проекти  кои ќе останат во трајно наследство на идните генерации. Во новата 2017 година …

Continue reading »

css.php