«

»

Dec 29

Новогодишни приредби и пакетчиња за учениците од Гермијан,Бач,Живојно

dsc_6761dsc_6851dsc_6872

Градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски ги посети дечињата во основните  училишта во Гермијан, Бач и Живојно каде присуствуваше на новогодишните приредби на учениците и им подели новогодишни пакетчиња.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php