«

»

Oct 01

Акција за чистење во општина Новаци

14542496_1309205199103375_3892984961622159201_o

„Ајде Македонија“ организираше акција за чистење на територијата на општина Новаци во која учество зедоа жителите и ЈКП Комунална хигиена.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php