«

»

Aug 09

Одлука за спроведување на стратегиска оценка (Регионален план за управување со отпад)

Почитувани, на следниот ЛИНК можете да ја најдете Одлуката за спроведување на стратегиска оценка за планскиот документ “Регионален план за управување со отпад за Пелагониски плански регион”, кој го донесува Советот на општината, на предлог на Меѓуопштински одбор за управување со отпад.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php