«

»

Jun 03

Повик за пријава за учесници за Џип тура

Почитувани,

Во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”, општина Новаци организира џип тура во Мариовскиот крај. Детали за планинарската тура, како и пријавата за учество можете да ги најдете тука:

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ЏИП ТУРА

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php