«

»

Jun 03

Повик за пријава за учесници за велосипедска тура

Почитувани,

Во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”, општина Новаци организира велосипедска тура во Мариовскиот крај. Детали за планинарската тура, како и пријавата за учество можете да ги најдете тука:

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ВЕЛОСИПЕДСКА ТУРА

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php