Monthly Archive: May 2016

May 05

Повик за пријави за обука за фотографирање

Почитувани, Во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”, општина Новаци организира обука за фотографирање. Детали за обуката, како и пријавата за учество можете да ги најдете тука: ПОВИК ЗА ПРИЈАВИ CALL FOR APPLICATIONS

May 05

Нови опремени простории за НВО секторот во Општина Новаци

По целосната реконструкција на објектот за кој се погрижи општина Новаци, Центарот за развој на пелагонискиот плански регион го промовираше опремувањето на младинскиот културен центар во оваа општина. Овој центар со подршка на Агенцијата за финансиска подршка на земјоделството и руралниот развој  изврши комплетно уредување на просториите  младинскиот центар. Вкупната вредност на проектот изнесува  2.564.314 …

Continue reading »

May 03

Трет конкурс за најдобра фотографија

Почитувани, Општина Новаци објавува трет конкурс за најдобра фотографија во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2” КОНКУРС COMPETITION

» Newer posts

css.php