Daily Archive: May 31, 2016

May 31

Советот на Општина Новаци ја одржа педесеттата седница

    Советниците на Советот на општина Новаци ја одржаа педесеттата седница на која разгледаа и расправаа за дваесеттина точки кои се најдоа на дневниот ред.

css.php