Daily Archive: May 30, 2016

May 30

Трет координативен состанок за проектот „Жива историја ,Жива природа 2 “

Денеска во општина Новаци се одржа третиот координативен состанок за прогресот и текот на имплементацијата на проектот „Жива историја, жива природа 2“ со грчките партнери од општина Алмопиа.

css.php