Daily Archive: May 25, 2016

May 25

Започна изградбата на првата детската градинка во Новаци

Поставен е камен темелник со кој се означи започнувањето на градежните работи околу доградбата на детската градинка во Новаци во присуство на министерот за труд и социјална политика на РМ, Диме Спасов, градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски, пратеничката Мирјана Хаџиевска , дечињата од Центарот за ран детски развој Бамби, мноштво жители на општина Новаци …

Continue reading »

css.php