Daily Archive: May 23, 2016

May 23

Масовен одѕив на планинарската тура низ Мариово

Општина Новаци во рамките на проектот „ Жива историја, жива природа 2“ во неделата на 22.05.2016 година ја организираше  планинарска тура низ Мариово. На овој планинарски марш кој наиде на голема масовност учество зедоа 160 планинари.

css.php