Daily Archive: May 18, 2016

May 18

15-тата седница на Советот за развој на Пелагонискиот регион се одржа во општина Новаци

На денешната 15- та седница на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион која се одржа во новите простории на деловниот центар во Новаци  градоначалниците на деветте општини разгледаа околу десеттина точки кои се најдоа на денешниот дневен ред

css.php