Daily Archive: May 17, 2016

May 17

Започна санирањето на полските патишта во општина Новаци

Започна санирањето на полските патишта на територијата на општина Новаци кои не беа реализирани согласно програмата за реконструкција и одржување на полски патишта на територијата на оваа локална самоуправа за  2015 година.

css.php