Daily Archive: May 16, 2016

May 16

Општина Новаци на Генерално собрание на АЛДА во Франција

Двочлена делегација на општина Новаци во периодот 11-14 мај претстојуваше во Париз, Франција каде во Министерството за надворешни работи на Р.Франција се одржуваше Генерално собрание на интернационалната мрежа на организации АЛДА чиј член е и општина Новаци.

css.php